Butique Silviano

Clasice sau moderne, permanent in ton cu tendintele de sezon, produsele marca Silviano se pot gasi in magazinul nostru deschis in Iasi, situat in strada Pacurari nr. 55-57, dar si in cele mai importante orase ale tarii, orase unde avem colaboratori.

Cu o gama larga de produse SPORTSWER, adresându-se fiecarui potential cumparator, indiferent de categoria sociala a acestuia, prin linie, compozitie coloristica si mod de prezentare.

Folosim materiale de cea mai buna calitate, respectând standardele de calitate europeana, tendintele de sezon atât in ceea ce priveste modelele cât si cromatica.

Toata gama de produse rezultata din procesul de productie, este verificata atent pentru eliminarea eventualelor defecte de productie.

Experienta dobandita in domeniul confectiilor textile, precum si raportul pret-calitate ne recomanda ca una din firmele de top din acest domeniu pe piata ieseana.

 

HOME | DAMA | NOUTATI | DISTRIBUTIE | BUTIQUE | CONTACT

 
 

© 2006 Silviano SRL ® Iasi Romania

Confectii textile de dama Silviano - Producator si distribuitor de confectii textile

Jocuri pentru Copii, Jocuri de Actiune, Jocuri de Aventura, Jocuri cu Masini, Jocuri Logice, Shootere, Jocuri tip Puzzles , dress-up, make-up barbie si Jocuri Sport.

Toate drepturile asupra materialelor prezentate pe acest site sunt rezervate si apartin proprietarului.

  Portal Jocuri online Scotty.ro