Select Page

Cine Suntem

Silviano va ureaza bun venit!

Societate cu capital integral privat, avand o vechime de 26 ani in domeniul confectiilor textile, S.C. SILVIANO S.R.L. creaza, produce si comercializeaza confectii textile dama si barbati, rezistand pe piata romaneasca prin seriozitate, continuitate si calitatea produselor noastre.

Dezvoltarea firmei s-a facut pas cu pas, avand ca sursa principala de finantare profitul reinvestit.

Experienta acumulata ne permite sa asiguram clientilor nostri o calitate maxima a produselor si respectarea intocmai a termenelor de livrare.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile societatii noastre vor satisface cele mai exigente comenzi.

Calitate, Seriozitate, Continuitate

Calitatea produselor este garantata de utilajele performante de care dispunem, masini pentru cusaturi speciale, instalatii de abur de medie presiune si mese speciale pentru calcat cu absortie si suflaj, de colectivul profesionist cu care colaboram, dar mai ales seriozitatea cu care tratam clientii si coloaboratorii nostri.

  • Calitate
  • Comfort
  • Moda
  • Brand

Distributie produse Silviano

S.C. SILVIANO S.R.L. a reusit, prin activitatea de pana acum, sa-si castige o buna reputatie, datorita seriozitatii maxime in ceea ce priveste calitatea si garantand predarea produselor la timp.

Experienta, calitate produselor finite, distributie, seriozitate, flexibilitate, profesionalism, consideram a fi atuurile ce ne recomanda in relatia cu clientul.


Toate aceasta ne-au permis sa stabilim relatii comerciale durabile cu parteneri ce achizitioneaza produsele firmei noastre inca de la infiintare.

Ce Producem

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile societatii noastre vor satisface cele mai exigente comenzi.
Obiectivul nostru:
Sa oferim clientilor produse de calitate la un pret corect.

Veste Dame

Veste Barbatri

Geci Primavara/ Toamna

Geci Iarna

Locatie

Iasi, Strada Chisinaului 29
Stand C51/53 Egros

Contact

0744.752.659
contact@silviano.ro

Program

Luni – Sambata
09:00AM -06:00PM

Duminica
09:00AM -03:00PM